۸ ماهگی مرحله گذار و تحول کلی است. معمولا کودکان در این سن علایقشان مشخص است و یک سری اسباب بازی مورد علاقه دارند برای برقرای ارتباط با آن.
آشنایی با مفهوم پایداری شی با دالی بازی
دالی موشه و قایم باشک با کودکتان بازی کنید. این گونه بازیها علاوه بر سرگرم کردن کودک، به او میآموزد که شما و اسباببازیهایی که پنهان میشوند، وجود داشته، حتی اگر او نتواند در آن لحظه آنها را ببیند.
تقویت عضلات ظریف
بازی ۱) با چیدن اسباببازیها روی هم یک برج بسازید و به او نشان دهید که چگونه آن را فرو بریزد.
بازی ۲) اسباببازیهایی را به او بدهید که به راحتی از هم جدا و سپس به هم متصل شوند. کودک به خصوص در این سن، علاقمند به بازی کردن با این گونه لوازم و اجسام می باشد.
بازی۳) یک سرگرمی خوب، گذاشتن اشیاء داخل و خارج از ظرفشان است. احتمالاً از گذاشتن وسایل داخل و خارج دراور یا قرار دادن ابزارهای کوچک (مثل قوطیهای کفش، تن ماهی یا توپ) در داخل یا بیرون قفسهها لذت خواهد برد.
بازی۴) شما میتوانید با ایجاد یک سوراخ گرد داخل بطری پلاستیکی، اسباببازی سادهای بسازید. به فرزندتان گیرههای چوبی لباس یا توپهای تخم مرغی بدهید تا داخل سوراخ بیندازد.
بازی۵) اجازه دهید خودش غذایش را بخورد. این تمرینی برای برداشتن اشیاء کوچک (مثل نخودپخته) خواهد بود و باعث میشود تجربههایی که اساسش دستها و دهان است، کسب کند. به زودی او توانایی غذا خوردن با رغبت کامل با انگشتان را خواهد داشت.
بازیهای تقلیدی
بازی ۱) برای کودکتان نقش بازی کنید. عروسکش را ناز کنید و با آن حرف بزنید، به ته قابلمه بکوبید و کلاه روی سرتان بگذارید. تقلید کردن و ادا درآوردن، یکی از راههای مقدماتی و ابتدایی یادگیری برای کودک است.
بازی ۲) با قاشق روی یک قابلمه یا یک کاسه به صورت موزون ضربه بزنید و دست دستی کردن (کف زدن) را نشانش دهید. اگر کودکتان تمایل به شروع مجدد بازی نشان داد، این کار را تکرار کنید.
بازی ۳) موقع ورود به اتاق به فرزندتان سلام کنید. دستهایتان را تکان دهید و او را به تقلید از این رفتار تشویق کنید. به کودکتان موقع سلام و احوالپرسی با دیگران برای تکان دادن دستهایش کمک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید